2Prevent står på benen IT, kunskap och engagemang.

Vår historia

Vår historia går tillbaka till 2009, då med tjänster baserat på psykosociala kompetens (Leg.Psykolog/Leg.Psykoterapeut samt Socionom med grundläggande psykoterapeutisk utbildning) mot vårdcentraler och husläkarmottagningar. Under åren har vi genom våra partners breddat våra erbjudanden och arbetar uteslutande mot organisationer som önskar maximera välmåendet i medarbetardrivna organisationer och öka lönsamheten genom att maximera effekten av välmåendeinsatser. 2Prevent har utvecklats till totalleverantören inom välmående och psykisk hälsa.

Låt oss skapa er plan för hållbart välmående där medarbetarupplevelsen och engagemang leder till ökad lönsamhet.

 

Patientflöden

Under åren har vi lagt ned stor möda på att utveckla patientflöden, digitala diagnosverktyg, utbildningar och behandlingsprocesser för att uppnå högsta grad av precisionshälsa, dvs att effektivt och träffsäkert fastställa diagnos och lösning för varje patient och organisation.

Värdeskapande system

Därtill har vi utvecklat innovativa digitala lösningar för att bl a förbättra välmåendet och öka antalet friskfaktorer. Våra värdeskapande system för organisationer lämpar sig till de som vill öka sin förmåga till att framgångsrikt införa systematisk arbetsmiljöledning och metodik för social hållbarhet.

Bäst i klassen

2Prevent har omsorgsfullt identifierat aktörer som är bäst i klassen inom sitt område i syfte att bredda vårt kunderbjudande till er som helhetsleverantör.

För 2Prevent är det en självklarhet att våra medarbetare ska agera som en del i ett multimodalt team med hög grad av daglig samverkan kring medarbetaren och företaget. Låt 2Prevent vara er Välmåendepartner!

Vill du veta mer?

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Meny